7.05.2010

Fashion’s Night Out,

Na kagi, taip išgirtoji mados naktis sugrįžta ir šiemet.Gaila,bet praėjusių metų renginyje taip ir neteko apsilankyti,bet tikiuosi ten nuvykti šiemet, jei neatsitiks jokių nenumatytų problemų:)
Gal kai kam iš jūsų pasirodysiu labai kandi ,bet manau nėra ko lyginti Fashion’s Night Out NYC arba Paris su Vilniumi.Na, tai tik mano nuomonė,bet vis dėlto reikia džiaugtis,kad pas mus organizuojamas bent jau koks nors mados renginys.

Gal kas planuojat dalyvaut ?

With love, Eglė.


4 comments:

  1. dalyvausiu. Jau laukiu blietųųųųų

    ReplyDelete
  2. Kokia bilietų kaina ir kas ten vyks? : s

    ReplyDelete
  3. Mados Naktis (angliškai Fashion‘s Night Out) – precedento neturinti globali mados šventė, vienai nakčiai mados sostines nušviečianti iki aušros nesibaigiančiais mados renginiais, stilingais vakarėliais, sužavinti nepakartojamais gyvai vykstančių mados pristatymų ir ypatingų išpardavimų potyriais. Iki vėlumos dirbančios parduotuvės, į naktinę mados šventę pasinėrę svečiai, savo darbus pristatinėjantys dizaineriai, garsiausi pasaulio redaktoriai ir modeliai vieną vienintelę naktį leidžia pasijusti mados pasaulio dalyviu, skatina remti mados industriją bei iš naujo atrasti pirkimo malonumą. Ir visa tai – tiesiog miestų gatvėse. Mada dar niekuomet nebuvo taip arti.

    O dėl bilietų kol kas dar neaišku.

    ReplyDelete